Profil

 

Jeg arbejder primært on location med traditionelt sort/hvid fotografi samt med farvedias/-negativ afhængigt af opgavens art. De færdige billeder kopieres på henholdsvis baryt eller pc papir. Scanning, elektronisk billedbehandling og sending samt evt. levering af billeder på CD ROM er også en mulighed.

Jeg har arbejdet og rejst en del i udlandet og billederne herfra er blevet til udstillinger, lysbilledforedrag og illustrationer. Eksempler på nogle af de nyere billeder fra Marokko kan ses på www.stockbox.dk

Som teaterfotograf har jeg bl.a arbejdet for Odin Teatret, Robert Wilson, Hotel Pro Forma og Københavns Internationale Teater. Jeg har dokumenteret forskellige større kulturarrangementer (Kulturby 96, Roskilde Festivalen, Dancing City m. fl.). Mit nyeste projekt er bogen DEN HEMMELIGE HAVN - en bog med billeder fra randområder i Københavns Havn (Forlaget Per Kofod 2001).

Jeg påtager mig både større og mindre opgaver (reportage, arkitektur, portræt, miljøskildringer, illustration, natur, musik/ teater /begivenheder) i såvel ind- som udland. Ønskeopgaver er større samlede opgaver, hvor jeg kan lægge en linie i billederne.

Home